SPAGHETTI Z MARCHEWKI Z SOSEM BEZSEROWYM I KLOPSAMI BATATOWYMI
Słony wegański sos serowy o jednolitej gładkiej konsystencji, którego bazą jest ziemniak i przełamująca nieco smak delikatnie słodka marchewka. Za serowy posmak w głównej mierze odpowiadają nieaktywne płatki drożdżowe, będące skarbnicą witamin z grupy B.
Skład:
spaghetti z marchewki;
sos: ziemniak, marchewka, czosnek, cebula, brokuły, płatki drożdżowe, olej rzepakowy;
klopsy: batat, fasola, czosnek, sos sojowy, cebula, płatki jaglane, sezam, słonecznik, ocet jabłkowy, olej kokosowy
Wartości odżywcze małej porcji: 337 kcal / 13gB / 13gT / 51gW
Wartości odżywcze dużej porcji: 591 kcal / 23gB / 22gT / 90gW