SPAGHETTI Z MARCHEWKI Z SOSEM BEZSEROWYM I KLOPSAMI BATATOWYMI

Słony wegański sos serowy o jednolitej gładkiej konsystencji, którego bazą jest ziemniak i przełamująca nieco smak delikatnie słodka marchewka. Za serowy posmak w głównej mierze odpowiadają nieaktywne płatki drożdżowe, będące skarbnicą witamin z grupy B. 

Skład: 
spaghetti z marchewki;
sos:  ziemniak, marchewka, czosnek, cebula, brokuły, płatki drożdżowe, olej rzepakowy, orzechy nerkowca;
klopsy: batat, fasola, czosnek, sos sojowy, cebula, płatki jaglane, sezam, słonecznik, ocet jabłkowy, olej kokosowy

Wartości odżywcze małej porcji: 371 kcal/ 15gB/16gT/51gW

Wartości odżywcze dużej porcji:  690 kcal/ 27gB/30gT/94gW