PRACUJ W KLOPSIE!
OBSŁUGA KLIENTA
Praca dorywcza 3-5 dni w tygodniu (szukamy głównie osób do pracy w dni robocze), polegająca na obsłudze klientów na punktach Turlaj Klopsa (3 foodtrucki oraz lokal). Miejsce pracy nie jest przypisane, ale każdy ma prawo wybrać swojego preferowanego foodtrucka - staramy się układać grafik dopasowany do Waszych preferencji:) Praca polega głównie na nakładaniu gotowych posiłków, obsłudze kasy fiskalnej i systemu POSbistro, utrzymywaniu czystości miejsca pracy. Grafik ustalany jest miesięcznie, na podstawie Waszej dyspozycyjności składanej do 20 dnia poprzedzającego miesiąca. Praca w godzinach otwarcia punktów - możliwe zmiany całościowe (+/- 8h) bądź "połówki" (+/- 5h) 🙂
CZEGO WYMAGAMY?
statusu studenta
dyspozycyjności min. 2 dni w dni robocze
CO OFERUJEMY?
umowę zlecenie
elastyczny grafik
karty zniżkowe do naszych punktów oraz punktów partnerskich
POMOC KUCHENNA
Praca dorywcza +/- 3 dni w dni robocze lub w weekendy, polegająca na wykonywaniu prostych czynności kuchennych: obieranie, krojenie, porcjowanie, a także turlanie naszych klopsów, pomoc w przygotowywaniu sosów i podobne. Praca obejmuje również zmywanie naczyń oraz porządkowanie miejsca pracy.
Pracownia znajduje się przy ul. Pękowickiej, a godziny pracy są płynne - praca zaczyna się w okolicach godziny 7-9, a kończy wraz z wykonaniem określonych zleceń, zazwyczaj w okolicach godziny 15/16 🙂
CZEGO WYMAGAMY?
statusu studenta
możliwość rozpoczęcia pracy między godziną 7:00 a 9.00 (kuchnia znajduje się przy ul. Pękowickiej - granica Krakowa i Zielonek - koniecznie sprawdź dojazd, nie każdemu odpowiada )
Doświadczenie nie jest wymagane!:)
CO OFERUJEMY?
umowę zlecenie
elastyczny grafik i elastyczne godziny pracy
karty zniżkowe do naszych punktów
WYPIEK CIAST
Praca dorywcza +/- 3 dni w dni robocze lub w weekendy, w tym OBOWIĄZKOWO w piątek, polegająca na wypieku wegańskich, bezglutenowych, bezcukrowych ciast i tortów.
Pracownia znajduje się przy ul. Pękowickiej, a godziny pracy są płynne - praca zaczyna się w okolicach godziny 9, a kończy wraz z wykonaniem określonych na dany dzień ciast, zazwyczaj w okolicach godziny 17 🙂
CZEGO WYMAGAMY?
statusu studenta
doświadczenia z wypiekami (może być na poziomie podstawowym. Stawka zależy od posiadanego doświadczenia)
CO OFERUJEMY?
umowę zlecenie
karty zniżkowe do naszych punktów
szkolenie z wegańskich, bezglutenowych, bezcukrowych wypieków
elastyczny grafik